Menu

Mijn ruime fotostudio is van alle gemakken voorzien. In de studio staan permanent twee setups. Waarvan 1 voorzien is van zwarte en witte achtergrond rollen. Verder is er een afsluitbare kleedruimte en een visagie hoek voor de make-up.

Fotostudio - set up 1
Main setup met zwarte en witte achtergrond rollen

In de studio zijn kleding en props aanwezig die tijdens fotoshoots gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan hoeden, schoenen, (nep)bloemen, jurkjes en broeken.

Er is ook een luidspreker set met MP3 aansluiting (koptelefoon aansluiting) aanwezig. Neem dus gerust je eigen muziek mee! Uiteraard ontbreekt ook de koffie of thee niet.

Visagie

In de studio staat een tafel met spiegel en goede verlichting voor eventuele visagie. Er zijn  4 stopcontacten in de wand voor stijltangen e.d.

Fotostudio - visagie
Goed belichte visagie hoek met tafel en grote spiegel

Kleedruimte

Fotostudio - kleedruimteIn de studio is een afsluitbare ruime kleedruimte aanwezig waar je in alle rust en privacy van kleding kan wisselen tijdens een fotoshoot. 

In de kleedruimte hangt een grote spiegel zodat je goed kan bekijken of de kleding goed zit. De kleedruimte zit meteen naast de visagie hoek

Studio afmetingen

  • Foto studio: 60m²
  • Plafondhoogte: 3,30 m
  • Kleedruimte (afsluitbaar): 6m²

Bereikbaarheid

De studio is gelegen op het industrieterrein bij Weurt (Nijmegen). Zowel vanaf de A73, als vanuit Dukenburg/Nijmegen en vanaf de A325 is de studio makkelijk te bereiken.

Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij de studio. Klik op het kaartje voor een routebeschrijving.

© Rob Lammerts Fotografie - Nijmegen