Menu

Rob Lammerts Fotografie richt de focus op portret- en fashion, familie en bedrijfsfotografie. Mijn naam is Rob Lammerts. Naast het leveren van optimale kwaliteit is aandacht voor sfeer en ambiance kenmerkend voor mijn fotografie. Ga naar portfolio voor een overzicht van mijn werk.

Voor de visagie ten behoeve van fotoshoots werk ik samen met make up artists Silvana de Jong, Chantal Loderus en Imke Peters. Voor meer informatie over Silvana en haar werk, zie haar website MakeUnique. Daarnaast staat Silvana ook regelmatig voor de camera als model, zoals te zien is in haar album op deze website. Het werk van Chantal is te zien in haar portfolio op haar facebookprofiel: Chantal Loderus portfolio. Voor het werk van Imke ga naar Imke Peters portfolio. Ook werk ik vaak samen met fotografe Chantal Kuppen. Met regelmaat shooten we samen een of meerdere modellen. Zo inspireren we elkaar. Het leuke hieraan is dat het model uit een shoot de beschikking krijgt over foto’s met een verschillende stijl. Haar werk kun je zien op Chantal Kuppen Fotografie

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot, kijk dan onder modelfotografie voor informatie over mogelijkheden en prijzen. Via contact kun je je wensen kenbaar maken of nadere informatie opvragen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in hetgeen Rob Lammerts Fotografie kan betekenen kunnen eveneens via contact om nadere informatie vragen. Bellen kan natuurlijk ook.

© Rob Lammerts Fotografie - Nijmegen