Menu

Een authentieke fotoreportage van je bedrijf wekt vertrouwen bij potentiele klanten. Bij Rob Lammerts Fotografie kun je terecht voor originele foto’s die passen bij je bedrijf. Een foto zegt meer dan 1000 woorden en beelden bepalen de sfeer van reclame uitingen. De foto reportage kan zowel op locatie als in de studio gemaakt worden. Wil je eenheid in de portret foto’s? Dan is de studio de beste keuze. Foto’s op locatie laten daarietegen vaak meer zien van het bedrijf.

Bedrijfsportret / Bedrijfsproces

Vertel het verhaal van je bedrijf aan de hand van een fotoreportage van de processen binnen je bedrijf. Neem je (potentiële) klanten mee op reis in een virtuele tour en laat ze zo eerst kennis met je maken, nog voordat er acquisitie plaatsgevonden heeft.

Rob Lammerts Fotografie heeft uitstekende contacten met grafisch vormgevers voor animatie video’s en info graphics.

Portretten van medewerkers

Laat je klanten zien wie je bent door een mooie serie portret foto’s van je medewerkers. Of de portretten nu gebruikt worden op een website, folder of Social Media. Iedereen wil graag  weten met wie ze zaken doen en met een goede serie portretfoto’s maak je meteen een goede indruk. Foto’s van echte medewerkers zorgt voor een authentieke uitstraling waardoor je vertrouwen kweekt. Dit in tegenstelling tot gratis stockfoto’s.

Product fotografie

Laat je klanten kennis maken met je producten door goede en duidelijke foto’s. Rob Lammerts Fotografie zorgt ervoor dat je product van alle kanten goed op de foto gezet wordt. Je producten worden vrijstaand gefotografeerd. Dit betekend dat je ze in elke gewenste achtergrond kan plakken. Wat ideaal is voor folder materiaal.

 

Geïnteresseerd in wat Rob Lammerts Fotografie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 0654688325

© Rob Lammerts Fotografie - Nijmegen